Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de aproape 100.000 de lei din partea polițiștilor din Alba, pentru 113 persoane care nu au respectat Ordonanțele Militare

Publicat

În ultimele 24 de ore, polițiștii din Alba au dat 113 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea dispoziţiilor Ordonanţelor Militare, în valoare de 92.994 lei. De asemenea și jandarmii au dat amenzi în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare cu privire la circulaţia persoanelor.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Alba, azi 15 aprilie, în judeș se află în carantină 334 persoane, 366 persoane ieşite din carantină, 728 persoane izolate la domiciliu, 3716 persoane ieşite din izolare, 7 persoane vindecate, număr persoane decedate – 5.

În ultimele 24 de ore, 247 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi 48 poliţişti locali au desfăşurat misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID – 19.

S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 813 persoane aflate în 345 de locaţii, iar echipaje mixte de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi lucrători MApN au intensificat activităţile pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanţele Militare.

În urma activităţilor au fost aplicate 113 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea dispoziţiilor Ordonanţelor Militare, în valoare de 92.994 lei.

De exemplu, în Alba Iulia, între orele 13.00 – 14.00, 32 de poliţişti şi poliţişti locali au verificat 77 de autovehicule şi 273 de persoane. Cetăţenilor li s-a recomandat să respecte regulile de distanţare socială şi să nu iasă fără motiv din casă.

La Aiud, între orele 10.00 – 12.00, 14 poliţişti, poliţişti locali şi angajaţi MApN au verificat 40 de autovehicule şi 145 de persoane şi au făcut 17 controale la persoanele aflate în izolare.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba continuă să desfăşoare misiuni în contextul  răspândirii Covid19. Încă de la începutul epidemiei, zilnic peste 100 de jandarmi au fost angrenaţi în: misiuni de escortare a convoaielor auto,  misiuni de asigurare a măsurilor de ordine publică în zona centrelor de carantină,  misiuni desfăşurate în vederea verificării modului de respectare a prevederilor ordonanţelor  militare, misiuni executate în cooperare cu poliţia pentru verificarea respectării măsurilor impuse.

În ultimele 24 de ore, 116  jandarmi au acţionat pe raza judeţului Alba. În urma acţiunilor specifice au fost aplicate   sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.000 de lei.  Aceste sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare cu privire la circulaţia persoanelor.

sursă foto: Prefectura Județului Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax