Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de aproape 13.000 de lei de la poliţiştii din Alba Iulia pentru pietonii care au trecut strada prin loc nemarcat sau şoferii care au oprit neregulamentar

Publicat

Poliţiştii rutieri din Alba Iulia continuă acţiunile de prevenire a accidentelor rutiere şi fluidizare a traficului rutier. În zilele de 21 şi 22 ianuarie, au amendat pietoni şi şoferi cu aproape 13.000 de lei.

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţişti locali, au acţionat, pe raza municipiului, pentru fluidizarea circulaţiei rutiere, prevenirea accidentelor, în special a celor în care sunt implicaţi pietonii dar şi pentru sancţionarea participanţilor la trafic care încalcă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice precum şi oprirea şi staţionarea.

În această perioadă au fost aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 12.855 lei, cele mai multe dintre acestea pietonilor care s-au angajat în traversări prin loc nepermis (19) şi  conducătorilor auto care au oprit/staţionat în loc nepermis (20).

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax