Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de aproape 15.000 de lei aplicate de polițiștii rutieri din Alba în urma unei acțiuni de verificare a vehiculelor destinate transportului de persoane

Publicat

pol

Polițiștii rutieri din Alba au aplicat amenzi în valoare de aproape 15.000 de lei după ce au verificat 247 de vehicule de transport persoane, săptămâna trecută. Sancțiunile au fost aplicate pentru încălcarea legislaţiei privind circulaţi pe drumurile publice.

În perioada 10-16 februarie, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au desfășurat, în conformitate cu Planul de Operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa, TISPOL BUS & TRUCK, o acţiune ce a vizat verificarea vehiculelor destinate transportului rutier public de persoane precum şi prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acestei acţiuni au fost controlate 247 de vehicule destinate transportului de persoane, iar pentru nereguli constatate au fost aplicate 76 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.920 lei şi au fost reţinute două certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax