Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de aproape 200.000 de lei date de ISU Alba după controale la pensiuni și hoteluri. Sute de misiuni ale pompierilor și SMURD

Publicat

Echipele ISU Alba au dat amenzi de aproape 200.000 de lei, în urma controalelor derulate la unități de turism din județ.

În prima jumătate a lunii ianuarie, pompierii și echipajele SMURD au avut aproape 400 de intervenții.

ISU Alba precizează că, din punct de vedere operativ, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au participat la 385 de misiuni:

  • 10 misiuni pentru stingerea incendiilor
  • 10 misiuni de asigurare a măsurilor specifice la accidentele rutiere
  • 327 misiuni SMURD pentru acordarea primului ajutor medical

De asemenea, echipajele ISU Alba au intervenit în alte 38 de situații precum misiuni de recunoaștere, patrulare, asistență persoane, asigurare măsuri specifice de apărare împotriva incendiilor la evenimente.

Controale la pensiuni, hoteluri și restaurante

În plan preventiv, inspectorii de prevenire din cadrul ISU Alba au desfășurat 17 controale pe linia apărării împotriva incendiilor la unități de turism.

Au fost aplicate 87 de sancțiuni, din care 59 de avertismente și 21 de amenzi în cuantum de 176.500 lei.

În contextul prevenirii și reducerii riscului de manifestare a situațiilor de urgență, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba vor continua activitățile de control pe linia apărării împotriva incendiilor, la unitățile de turism și spațiile de alimentație publică din cadrul acestora.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. vasi

    luni, 15.01.2024 at 19:38

    dar pana acum ce au facut , au stat la caldura cu epoletii pe umeri, de ce nu si-au facut treaba decat atunci cand sunt trimisi de sus imediat dupa o tragedie. de aceea nu merge bine tara asta ca functionarii statului dorm in papuci si asteapa salariul lunar

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax