Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de aproape 30.000 lei pentru abateri de la regulile de circulație: Polițiștii din Alba au amplasat 16 radare în acest weekend

Publicat

În perioada 29-31 august 2013, polițiștii din Alba au organizat o acţiune amplă de prevenire a accidentelor rutiere grave, produse în special pe fondul nerespectării prevederilor legale privind viteza de deplasare pe drumurile publice. Poliţiştii rutieri, sprijiniţi de poliţişti de ordine publică, au folosit toate cele 16 aparate radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, care au fost amplasate în cascadă.

Pe parcursul celor 3 zile au acţionat în trafic 100 de poliţişti care au constatat 809 de abateri contravenţionale pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în valoare 129.600 lei.

Din totalul sancţiunilor aplicate, 511 au fost aplicate conducătorilor auto care au depăşit regimul legal de viteză. De asemenea au fost constatate 7 infracțiuni rutiere, au fost reţinute 13 permise de conducere şi retrase 17 certificate de înmatriculare.

„Respectaţi regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România. Dorim tuturor participanţilor la trafic, drum bun, lipsit de evenimente rutiere!”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax