Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de la Poliția Locală Alba Iulia pentru 28 de șoferi. Sancţiuni pentru camioane în Pâclişa şi maşini parcate pe treceri de pietoni sau trotuare, în oraş

Publicat

Şoferii care au parcat în locuri nepermise în perioada 6-12 septembrie au fost sancționați de Poliția Locală Alba Iulia cu suma totală de 1.640 de lei. Au fost aplicate 37 de autocolante pe parbrizele maşinilor şi încheiate 28 de amenzi.

Poliţiştii locali albaiulieni au acţionat pentru identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care opresc, staţionează, parchează neregulamentar sau circulă cu autovehiculele cu mase şi/sau dimensiuni de gabarit depăşite, în zone în care circulaţia acestora este interzisă. Au aplicat 37 autocolante şi au sancţionat contravenţional 28 persoane care au încălcat prevederile privind circulaţia pe drumurile publice, cu amenzi în cuantum de 1.640 lei.

Din totalul celor 28 de procese verbale întocmite, şapte au fost încheiate conducătorilor auto care au oprit autovehiculele pe trotuar şi nu au asigurat spaţiu de cel puţin un metru pentru circulaţia pietonilor, patru au vizat şoferii care au oprit autovehiculele pe trecerile pentru pietoni ori la mai puţin de 25 m înainte şi după acestea, patru au fost aplicate celor care au oprit autovehiculele în zona de acţiune a indicatorului „Oprirea interzisă”.

De asemenea, două amenzi au ajuns la şoferii care au oprit autovehiculele în staţiile mijloacelor de transport public de persoane, precum şi la mai puţin de 25 m înainte şi după acestea, trei pentru autovehicule cu mase şi/sau dimensiuni de gabarit depăşite, identificate în zone în care circulaţia acestora este interzisă şi opt alte fapte.

Poliţiştii locali au acţionat şi pe strada Carpenului la intrarea în cartierul Pâclişa, unde au constatat că mai multe autovehicule cu masa totală mai mare de 10 tone nu respectau semnificaţia indicatoarelor de restricţie amplasate în zonă. Drept urmare, au fost sancţionaţi contravenţional un număr de trei conducători auto.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax