Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de mii de lei după CONTROL în trafic, la transportatorii de persoane. Acţiune a Poliţiei Rutiere din judeţul Alba

Publicat

actiune politia Peste o sută de maşini de transport de persoane au fost verificate de poliţiştii din Alba, într-o singură zi. Au fost constatate 29 de abateri contravenţionale, în valoare de 7.250 lei.

Serviciul Rutier Alba a organizat joi, pe raza întregului judeţ, o acţiune de verificare a modului în care transportatorii de persoane respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul acestei acţiuni, au fost verificate 128 de autovehicule de transport persoane prin curse regulate şi ocazionale şi au fost constatate şi sancţionate 29 de abateri contravenţionale.

Cele mai multe sancţiuni (14) au fost aplicate pentru neutilizarea centurii de siguranţă, nerespectarea capacităţii de transport (4), lipsa documentelor (2), restul fiind aplicate pentru alte abateri.

A fost reţinut un certificat de înmatriculare, pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 7.250 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax