Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru operatorii care execută intervenții în carosabil fără anunțarea prealabilă a lucrărilor

Publicat

Începând de săptămâna aceasta, oamenii legii vor aplica sancțiuni tuturor operatorilor care execută intervenții în carosabil fără anunțarea prealabilă a lucrărilor și în lipsa acordului administratorului de drum.

Orice intervenție la carosabil va trebui anunțată la dispeceratul Poliției Locale, la numărul de telefon 0258,819.096, iar ulterior vor fi consemnate într-un registru special pentru a se urmări respectarea condițiilor de autorizare și aducerea la starea inițială în termenul stabilit prin autorizație.

Detaliile trebuie să cuprindă adresa la care se realizează intervenția, tipul acesteia, estimarea suprafeței zonei afectate, durata de execuție ce implică și refacerea zonei afectate din domeniul public și responsabilul lucrării din partea executantului. Toate lucrările vor fi supravegheate de Serviciul administrare si monitorizare utilități, iar datele vor fi consemnate în registru.

Cei care nu respectă aceste obligații vor fi sancționați, iar amenzile pot ajunge până la 100.000 de lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristi V

    marți, 19.02.2013 at 07:38

    Bine ca pana acum ne plangeam ca nu mai fac nimic… Acum sa ii amendam ca fac ceva… Imi place romania tot mai mult!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax