Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de peste 100.000 de lei date de polițiștii din Alba, în două zile. Aproape 20 de carnete reținute în urma unei acțiuni

Publicat

Polițiștii din Alba au fost în stradă, în perioada 1 -2 martie, alături de jandarmi. Aceștia au legimat în două zile peste 1000 de persoane, și au verficat aproape 700 de autoturisme. 

În doar două zile au constatat peste 450 de abateri, mare parte din ele infracțiuni rutiere. În total, au dat amenzi în valoare de peste 100.000 de lei. 

Au reținut 18 permise și au retras 12 certificate de înmatriculare.

Rezultatele acțiunii au fost comunicate de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de poliție din 3 martie 2024.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 1-2 martie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 1.068 de persoane și au fost verificate 682 de autovehicule.

Au fost constatate 468 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice și la cele privind liniștea și ordinea publică, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 118.735 lei.

Au fost efectuate 285 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 18 permise de conducere, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare și au fost constatate 13 de infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax