Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de peste 14.000 de lei, date de polițiști, într-o acțiune organizată la Roșia de Secaș. Nereguli constatate

Publicat

Polițiștii au dat amenzi de peste 14.000 de lei, într-o acțiune organizată sâmbătă la Roșia de Secaș. Au fost sancțiuni pentru nerespectarea legislației rutiere, privind ordinea și liniștea publică, dar și referitoare la utilizarea caselor electronice de marcat sau domeniul silvic. 

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au organizat, pe raza comunei Roșia de Secaș, o acțiune de creștere a siguranței publice și prevenire a faptelor de natură penală sau contravențională, transmite IPJ Alba.

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au constatat 14 abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 14.080 de lei.

Dintre acestea, șase au fost la OUG 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, patru la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, trei la OUG 28 din 1999 privind obligația operatorilor de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și una la Legea 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

A fost confiscată suma de 1.265 de lei și 3 metri cubi de material lemnos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax