Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de peste 14.000 lei, aplicate de polițiștii din Alba într-o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere și a mai multor infracțiuni

Publicat

politie

Amenzi în valoare de peste 14.000 lei, aproape 100 de sancțiuni contravenționale aplicate șoferilor, permise de conducere reținute, certificate de înmatriculare retrase, persoane legitimate, autovehicule și societăți comerciale controlate. Acestea sunt principalele elemente care au fost obiectul unei ample acțiuni a polițiștilor din Alba pe raza județului, efectuată vineri și sâmbătă, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice și rutiere.

În data de 24/25.01.2014, pe raza municipiului Alba Iulia, poliţiştii au organizat o acţiune în vederea asigurării unui climat de ordine si siguranţă publică, angrenând efective din cadrul poliţiei rutiere, ordine publică, investigaţii criminale, dar şi poliţişti din cadru Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.

Cu această ocazie au fost legitimate 146 de persoane, controlate 371 de autovehicule şi 17 societăţi comerciale ( baruri, unităţi de cazare), fiind constatată o infracţiune de furt calificat.

Totodată au fost aplicate 98 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.361 lei, din care 91 fiind la regimul circulaţiei rutiere, 6 la legea 61/1991, restul la alte acte normative. De asemenea s-a luat măsura reţinerii în vederea suspendării a 6 permise de conducere, unul fiind pentru alcool, iar restul de cinci constituind alte abateri la regimul rutier. Au fost retrase şi 3 certificate de înmatriculare.

Astfel de acţiuni vor fi organizate şi în perioada următoare, urmărindu-se asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gogu

    sâmbătă, 25.01.2014 at 14:50

    Amenzi ,amenzi, au ajuns agentii de politie Perceptori ,aduna bani pt.ciocoii de la bucuresti !
    Pt. prevenire tot nu aveti benzin ?
    Tot de sluga si de prosti va tin sefii vostrii!
    Mai puneti mana pe o carte !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax