Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 140.000 de lei și zeci de permise reținute de Poliția Alba, în minivacanța de Rusalii

Publicat

Polițiștii din Alba au dat amenzi de peste 140.000 de lei și au reținut peste 20 de permise în perioada minivacanței de Rusalii.

În intervalul 21-24 iunie 2024, peste 200 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigare a criminalității economice, investigații criminale, transporturi și arme au acționat, zilnic, potrivit IPJ Alba.

Polițiștii au fost organizați în echipaje mixte de ordine și siguranță publică în colaborare cu jandarmi și polițiști locali.

În această perioadă, au fost constatate 663 de abateri contravenționale, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 144.165 lei.

Au fost reținute 21 de permise de conducere și au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

S-a intervenit la 255 de evenimente, din care 235 au fost solicitări ale cetățenilor făcute prin serviciul de urgență 112, iar polițiștii au constatat 114 infracțiuni, din care 13 în flagrant delict.

Pe durata celor 4 zile, polițiștii de la rutieră, sprijiniți de cei de la ordine publică, au constatat 16 infracțiuni la regimul rutier și au depistat și scos din trafic 7 conducători auto care au pus în pericol siguranța traficului rutier și au urcat la volan sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax