Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 15.000 de lei după controale ale Poliţiei, la Blaj. Verificări în piaţă şi la sedii de firme, privind paza obiectivelor

Publicat

pol

politisti Poliţiştii din Blaj au dat amenzi de peste 15.000 de lei şi au confiscat bunuri, în urma unor acţiuni organizate în perioada 11-12 ianuarie, în zona pieţei săptămânale şi la operatori economici, unde au fost verificaţi paznicii.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 11/12 ianuarie, poliţiştii din Blaj au organizat o acţiune de control privind modul în care sunt respectate dispoziţiile legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, de către agenţii de pază de la unitățile economice.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 17 unităţi economice, au fost controlaţi 23 de paznici şi au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 333 din 2003 privind paza obiectivelor. Totodată, în două situaţii, a fost testaţi timpii de intervenţie a unor societăți de pază, la obiectivele deservite.

Joi, 12 ianuarie, poliţiştii din Blaj au fost prezenţi în zona pieţei ce se organizează săptămânal în municipiul Blaj.

A fost verificat modul în care este respectată legislaţia privind comercializarea bunurilor şi s-a acţionat pentru prevenirea furturilor din buzunare şi de pe tarabe.

Au fost confiscate bunuri în valoare de 640 lei (150 de litri de alcool şi 47 de kilograme de produse alimentare) şi au fost aplicate amenzi în valoare de 15.000 lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax