Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 16.000 de lei aplicate de polițiști la Târgul de Căciuli de la Blaj. Au fost confiscate și bunuri ale comercianților

Publicat

politie

„Târgul Căciulilor” de la Blaj le-a adus la comercianților prezenți, dar și celor cae au vizitat târgul și amenzi. Au fost constatate 3 infracțiuni de natură economico-financiară și confiscate bunuri în valoare de 210 lei. De asemenea, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.340 lei, cele mai multe (28) pentru sancţionarea abaterilor de la prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Vineri cu ocazia manifestării tradiţionale „Târgul Căciulilor” ce a avut loc în municipiul Blaj, poliţiştii au fost la datorie, astfel încât acest eveniment s-a desfăşurat fără incidente care să afecteze siguranţa publică.

Un număr de 64 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, arme, explozivi, substanţe periculoase şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sprijiniţi de jandarmi şi poliţişti locali, au acţionat pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor, prevenirea şi combaterea infracțiunilor.

Au mai fost aplicate alte 15 sancţiuni contravenţionale, în baza Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 18 la Legea 12/1990 privind comerţul şi 3 la Legea 171/2010.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax