Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de peste 18.000 de lei date de polițiștii din Alba, de Crăciun: Rezultatele unei acțiuni cu efective mărite

Publicat

Polițiștii și jandarmii din Alba au fost prezenți în stradă, în perioada 24-25 decembrie. Aceștia au legitimat aproape 700 de persoane, dar au și verificat sute de mașini. 

În doar două zile au fost date amenzi de peste 18.000 de lei. Rezultatele acțiunilor au fost comunicate de polițiști, în buletinul de presă din 26 decembrie 2023. 

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 686 de persoane și au fost verificate 435 de autovehicule.

Au fost constatate 70 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice și la cele privind liniștea și ordinea publică, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 18.190 lei.

Au fost reținute 6 permis de conducere,  a fost retras un certificat de înmatriculare și au fost constatate 16 infracțiuni, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ovidiu Muntean

    miercuri, 27.12.2023 at 09:21

    și a fost constatate 16 infracțiuni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax