Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 180.000 de lei şi 28 de permise reţinute de Poliţia Alba, în minivacanţa de Sfânta Maria

Publicat

radar pistol politia rutiera

Poliţiştii din Alba au acţionat, în perioada 15-19 august, cu efective suplimentare în minivacanţa de Sfânta Maria. Au aplicat aproape 300 de amenzi, în valoare totală de peste 180.000 de lei şi au reţinut 28 de permise, majoritatea pentru alcool la volan.

În perioada 15 – 19 august, 140 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, transporturi şi arme, au acţionat zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Au fost folosite, în medie, zilnic, 70 de autospeciale de poliţie şi s-a acţionat, alături de jandarmi, poliţiştii locali şi lucrători ISU, pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea unei prezenţe active, în locurile unde au fost organizate manifestări publice sau religioase precum şi în zonele turistice ale judeţului, transmite IPJ Alba.

În această perioadă s-a intervenit la 242 de evenimente, din care 223 semnalate prin 112 şi au fost constatate 71 de infracţiuni, din care 16 la regimul rutier.

Totodată, poliţiştii au constatat 742 de abateri de natură contravenţională ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 180.540 lei, din care 92 la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 630 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 28 de permise, din care 10 pentru consum de alcool, iar restul pentru alte abateri.

Dintre sancţiunile aplicate ca urmare a încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 292 au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, 7 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar restul pentru alte abateri.

Citește și Sfânta Maria 2019: MESAJE și URĂRI pentru familie, colegi, prieteni. Pentru toți cei care-şi sărbătoresc ziua numelui

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax