Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de peste 20.000 de lei într-o singură zi, pe DN1 şi DN7

Publicat

pol

Planul de măsuri privind reducerea riscului rutier aplicat de poliţişti pe Drumul Naţional 1 şi Drumul Naţional 7 a adus şi primele sancţiuni conducătorilor auto.

Sâmbătă, reprezentanţii IPJ Alba împreună cu specialişti ai instituţiilor civile cu atribuţii în domeniul evaziunii fiscale şi siguranţei rutiere din judeţ au organizat o acţiune care a avut drept scop identificarea celor care efectuează transport de marfă, fără a deţine documente legale.

Poliţiştii au aplicat într-o singură zi nu mai puţin de 92 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 20.627 de lei. 12 dintre autovehiculele oprite în trafic prezentau defecţiuni tehnice, iar la una dintre maşinile controlate de poliţişti nu era respectată legea privind comerţul. Au fost reţinute 6 permise de conducere şi 11 certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor vor continua pe DN1 şi DN7 până în 15 septembrie, iar, zilnic, 28 de agenţi de poliţie vor alcătui echipe permanente, pentru a asugura supravegerea pe trei schimburi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax