Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 20.000 de lei pentru şoferi şi pietoni din Alba Iulia şi Sebeş, care nu au respectat regulile de circulaţie

Publicat

politie

Poliţiştii rutieri din Alba Iulia și Sebeș au dat amenzi în valoare de 20.000 de lei pietonilor şi şoferilor care nu au respectat regulile de circulaţie. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării un permis de conducere pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea şi au retras două certificate de înmatriculare.

Amenzile au fost aplicate în cadrul unei acţiuni organizate pentru reducerea riscului rutier și impunerea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, îndeosebi a pietonilor.

Poliţiştii au aplicat în total 132 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 21 pietonilor, restul constituind alte abateri la regimul rutier. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 21.120 lei.

IPJ Alba anunţă că astfel de acţiuni ale poliţiştilor rutieri vor continua şi în perioada următoare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax