Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 20.000 de lei și permise reținute. Acțiune a polițiștilor din Aiud

Publicat

Poliţiştii din Aiud au dat, într-o singură zi, amenzi de peste 20.000 de lei și au reținut permise, în cadrul unei acţiuni cu efective mărite. Au verificat peste 100 de mașini și au legitimat sute de persoane.

Potrivit IPJ Alba, joi, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud şi cei ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere. 

Cu ocazia acestei acţiuni au fost verificate 148 de autovehicule, legitimate 214 persoane și au fost constatate, în flagrant delict, 3 infracțiuni.

Polițiștii au constatat 92 de abateri contravenționale, sancționate cu amenzi în valoare totală de 24.010 de lei, majoritatea (86) pentru încălcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 3 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Polițiștii au pus în executare un mandat de aducere, iar față de o persoană au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax