Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Amenzi de peste 22.700 de lei, într-o singură zi, pentru transportatorii ilegali de mărfuri din Alba

Publicat

În vederea prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale, vineri, 24 februarie, pe raza judeţului Alba, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba împreună cu reprezentanţii Gărzii Financiare Alba au desfăşurat activităţi de verificare a legalităţii desfăşurării transportului rutier public de mărfuri. La această activitate au participat 65 de poliţişti de la structurile de poliţie rutieră şi de investigare a fraudelor şi 4 comisari ai Gărzii Financiare Alba.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost controlate 326 autovehicule, iar pentru diverse încălcări ale normelor legale constatate au fost aplicate 134 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.760 lei. Dintre aceste sancţiuni contravenţionale, 124 au fost aplicate pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 10 pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990.
De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 14.168 lei, respectiv 42 parfumuri, 3120 kg. marmură, 580 kg mezeluri, 72 kg fructe şi alte cantităţi de cereale.
Pentru depăşirea regimului legal de viteză au fost reţinute 5 permise de conducere, iar pentru defecţiuni tehnice au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax