Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 24.000 de lei, 6 permise suspendate și un certificat de înmatriculare retras, în urma unei acțiuni a polițiștilor din Alba Iulia

Publicat

politie

Amenzi în valoare de peste 24.000 de lei, 6 permise suspendate și un certificat de înmatriculare retras. Acestea au fost sancțiunile aplicate marți, de polițiștii din Alba Iulia, în urma unei acțiuni de menținere a siguranței publice.

Poliţiştii din Alba Iulia au organizat marți, între orele 7.30 – 20.30, pe raza municipiului, o acţiune ce e avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere precum şi identificarea şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier care nu respectă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice dar şi oprirea şi staţionarea.

Poliţiştii au aplicat 163 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.625 lei, cele mai multe (163) pentru sancţionarea abaterilor de la normele O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost suspendate 6 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare. În trei cazuri, măsura suspendării permisului de conducere a fost luată faţă de conducători auto care nu au respectat culoarea roşie a semaforului electric. Aceştia au fost sancţionaţi şi cu amendă în valoare de 340 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax