Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Amenzi de peste 27.000 de lei, aplicate de polițiști într-o singură zi

Publicat

pol

Polițiștii din Alba au aplicat, miercuri, 151 de sancțiuni contravenționale în valoare  de peste 27.000 de lei, au reținut 6 permise de conducere și 21 de certificate de înmatriculare. Acțiunea s-a desfășurat pe  Drumul Național 1 și Drumul Național 7 și a avut drept  scop verificarea transportului de marfă și persoane și prevenirea accidentelor rutiere.

Cele mai multe nereguli constatate de polițiști au fost legate de circulația rutieră și defecțiunile tehnice. S-au aplicat 118 sancțiuni pentru circulația pe drumurile publice și 22 pentru defecțiunile tehnice constatate.

De asemenea, s-au aplicat 2 sancțiuni contravenționale pentru lipsa asigurării obligatorii auto (RCA), trei pentru lipsa inspecției tehnice periodice (ITP), două pentru rovinietă și două amenzi pentru nerespectarea timpilor de conducere și odihnă.

La acțiunea de prevenire organizată miercuri, au mai participat, pe lângă polițiștii din cadrul IPJ Alba, reprezențanți ai Gărzii Financiare și ai Autorității Rutiere Române.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax