Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 30.000 de lei, aplicate de polițiștii rutieri în Alba Iulia. Cele mai multe, pentru oprirea și staționarea maşinilor în loc nepermis

Publicat

Polițiștii rutieri din Alba au aplicat, miercuri, amenzi în valoare de 30.000  de lei, în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere. Au fost constatate 128 de abateri contravenționale și 57 de sancțiuni s-au aplicat pentru oprirea sau staționarea în loc nepermis.

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba au organizat, miercuri, pe raza municipiului Alba Iulia, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi impunerea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic. S-a urmărit inclusiv respectarea normelor legale ce privesc oprirea şi staţionarea, dar şi sancţionarea pietonilor care s-au angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis.

Poliţiştii au constatat 128 de abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, acestea fiind sancţionate cu amenzi în valoare totală de 31.760 lei. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate pentru oprire/staţionare în loc nepermis (57).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax