Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 30.000 de lei pentru viteză excesivă în Alba. Poliţiştii au reţinut cinci certificate de înmatriculare

Publicat

Şoselele din judeţul Alba au fost  monitorizate, joi, cu 17 aparate radar, cu ajutorul cărora poliţiştii au verificat modul în care şoferii respectă reglementările privind viteza legală de circulaţie. Au dat 189 de amenzi pentru cei care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi au reţinut un permis şi cinci certificate de înmatriculare.

Acţiunea s-a desfăşurat joi, între orele 8.00 – 13.00 şi 14.00-180.0, pe toate arterele rutiere ale judeţului. A avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi în special a celor cauzată de viteza excesivă.

Cei 58 de poliţişti care au participat la acţiune au utilizat 17 aparate radar şi au aplicat în total 273 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  34.850 lei, din care 189 conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză.

Au fost reţinute cinci certificate de înmatriculare, iar unui conducător auto care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară i-a fost reţinut permisul de conducere.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax