Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 30.000 de lei şi 39 de permise auto reţinute de polițiștii din Alba, în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere

Publicat

În urma unei acțiuni ce avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere cauzate de depăşiri neregulamentare, organizată joi pe raza județului Alba, polițiștii au aplicat peste 200 de sancțiuni în valoare de peste 30.000 de lei. De asemenea, au fost reținute 39 de permise auto.

La această acţiune au participat 49 de poliţişti. Aceștia au au aplicat 243 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 33.280 lei, din care 36 conducătorilor auto care s-au angajat în depăşiri neregulamentare.

Au fost reţinute 39 de permise de conducere, din care 36 pentru depăşire neregulamentară, două pentru consum de alcool şi unul pentru altă abatere constatată, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 3 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

La ora 16.30, poliţiştii din Blaj, au oprit pentru control, pe raza municipiului Blaj, un autoturism condus de R.I., de 38 de ani, din oraş. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Faţă de acesta a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax