Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de peste 30.000 de lei şi şase certificate de înmatriculare reţinute, în urma unei acţiuni de depistare a transporturilor ilegale de persoane

Publicat

În urma unei acţiuni de prevenire a accidentelor şi sancţionarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, desfăşurată vineri, pe raza municipiului Alba Iulia şi a comunelor Ighiu şi Cricău, poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de peste 30.000 de lei. De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere şi 6 certificate de înmatriculare.

La acţiunea la care au participat poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, împreună cu poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, s-a urmărit de asemenea combaterea transportului ilegal de persoane.

În cele cinci ore de acţiune, poliţiştii au aplicat 40 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 31.620 lei, din care 38 privind circulaţia pe drumurile publice şi două privind taximetria. A fost reţinut un permis de conducere şi şase certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunii, la ora 11.35, pe DN 74, a fost depistat B.M.F., de 33 de ani, din comuna Ighiu, care transporta cu autoturism, pe ruta Ighiu – Alba Iulia, patru persoane, fără a deţine autorizaţie de transport în regim maxi. Faţă de conducătorul autoturismului a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 25.000 lei privind transportul în regim taxi şi închiriere, iar, ca măsură complementară, s-a luat măsura suspendării dreptului de utilizare al autovehiculului, prin reţinerea certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor de înmatriculare, pe o perioadă de 6 luni.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. sonia

    luni, 21.10.2013 at 07:13

    VERIFICAT-I PE RECHINI !!!

  2. Anonim

    marți, 22.10.2013 at 11:12

    Este o masina volkswagen rosie cu numere, WFF, care face ruta ALBA-AIUD si duce oameni ILEGAL.
    Sper sa il prindeti !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax