Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 32.000 de lei şi permise de conducere reţinute de poliţişti, în cadrul unor acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere

Publicat

politie

Poliţiştii din Alba au organizat, vineri şi sâmbătă, acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de consumul de băuturi alcoolice, pe raza întregului judeţ. În urma controalelor, peste 470 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, doi dintre aceştia fiind depistaţi conducând în stare de ebrietate. Pe numele acestora, s-a întocmit dosar penal. Totodată, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 32.000 de lei, au fost reţinute 7 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 4 infracțiuni la regimul rutier.

Poliţiştii rutieri din Alba împreună cu poliţiştii de ordine publică au acţionat, vineri şi sâmbătă, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care conduc autovehicule, după ce au consumat alcool.

Cu ocazia acestei acţiuni, 477 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, doi şoferi fiind depistaţi conducând sub influenţa alcoolului. Pe numele acestora au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii au aplicat 191 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 32.470 lei.

De asemenea, au fost reţinute 7 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 4 infracțiuni la regimul rutier.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax