Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 33.000 de lei pentru transportatorii de marfă şi persoane din Alba. Acțiune a poliţiştilor pentru prevenirea accidentelor

Publicat

politie

actiune politie sofer TIR Poliţiştii rutieri din Alba au verificat 164 de autovehicule de transport marfă şi 63 de autovehicule destinate transportului de persoane, în cadrul unei acţiuni de prevenire a accidentelor. În total, au fost aplicate 58 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru depăşirea limitei legale de viteză. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de peste 33.000 lei.

La data de 19 ianuarie, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră din judeţul Alba au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicate autovehiculele de transport marfă şi persoane.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost controlate 146 de autovehicule destinate transportului de mărfuri, iar poliţiştii au constatat 51 de abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Cele mai multe sancţiuni (10) au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reţinute două permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 30.660 lei.

În ceea ce priveşte transportul de persoane, poliţiştii au verificat 63 de autovehicule destinate acestui tip de transport, iar în 7 situaţii au constatat abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice (viteză, depăşire neregulamentară şi alte abateri).

A fost reţinut un permis de conducere, pentru depăşire neregulamentară, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 1.470 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax