Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 33.000 de lei şi 48 de permise reţinute de polițiștii din Alba, într-o singură zi. Sancţiuni pentru viteză şi depăşire neregulamentară

Publicat

pol

Polițiștii din Alba au reținut 48 de permise de conducere și au aplicat peste 200 de amenzi în valoare de 33.130 de lei, în cadrul unei acţiuni organizate miercuri.

Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu polițiștii Birourilor și Formațiunilor Rutiere din cadrul Polițiilor Municipale și Orășenești şi specialisti ai R.A.R Alba au organizat, miercuri, 31 octombrie, în intervalul orar 8.00-20.00, acţiuni care a avut drept scop combaterea încălcării normelor rutiere de către participanţii la trafic .

În această perioadă, polițiștii au aplicat 226 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 33.130 lei, toate privind circulaţia pe drumurile publice, din care 23 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 29 pentru lipsa purtării centurii de siguranţă, 44 pentru depășire neregulamentară şi 130 pentru alte abateri.

Polițiștii rutieri au reţinut 48 permise de conducere, din care 44 pentru depășire neregulamentară și 4 pentru alte încălcări ale normelor legale în vigoare şi au mai retras 6 certificate de înmatriculare. Tot în cadrul acestor acțiuni, polițiștii rutieri au constatat și 5 infracţiuni la regimul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax