Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 38.000 de lei aplicate de poliţiştii din Alba şoferilor care au depăşit viteza legală sau au încălcat alte reguli de circulaţie

Publicat

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba au organizat, miercuri, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate în special, de viteza excesivă. Au aplicat amenzi de peste 38.000 de lei şi au reţinut două permise de conducere.

Totalul sancţiunilor formulate de poliţiştii din Alba într-o singură zi este de 293, din care 172 pentru depăşirea regimului legal de viteză, iar valoarea acestora de 38.425 lei. Au fost reținute două permise de conducere şi şapte certificate de înmatriculare şi au fost constatate două infracţiuni la regimul rutier.

La ora 14.06, poliţiştii rutieri din Zlatna au oprit pentru control autoturismul condus de C.V.T., un bărbat de 53 de ani, din oraş. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au stabilit de asemenea că bărbatul avea permisul de conducere suspendat. Pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având permisul de conducere suspendat şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

La ora 22.55, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia l-au depistat pe R.V., de 19 ani, din Sebeş, în timp ce conducea un moped pe Calea Moţilor din Alba Iulia, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Tânărului i-a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax