Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 380.000 de lei, aplicate de polițiștii din Alba, în două săptămâni. 2.800 de şoferi sancţionaţi pentru că au circulat fără centură sau handsfree

Publicat

pol

Aproape 2.800 de șoferi din județ au fost sancționați pe polițiști în perioada 11-23 martie, pentru nerespectarea regulilor privind circulația pe drumurile publice. Amenzile pe care le-au aplicat oamenii legii depășesc valoarea de 380.000 de lei.

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pe principalele artere rutiere ale judeţului pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea ilegalităţilor comise de conducătorii auto, în special de cei care nu respectă prevederile legale privind folosirea centurilor de siguranţă şi a dispozitivelor speciale de retenţie.

În cadrul acestor acţiuni, au fost depistaţi şi sancţionaţi 2.781 de conducători auto care au încălcat normele legale privind circulaţia pe drumurile publice şi care au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 380.050 lei.

O serie de 1.044 conducători auto au fost sancţionaţi pentru neutilizarea centurii de siguranţă, 93 pentru folosirea telefonului mobil neechipat cu dispozitiv „mâini libere”, iar 13 au fost motociclişti sau mopedişti care nu utilizau căşti de protecţie.

Poliţiştii au luat măsura suspendării permisului de conducere faţă de 81 de conducători auto, au reţinut 79 de certificate de înmatriculare şi au constatat 28 de infracțiuni la regimul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax