Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 4.000 de lei aplicate de poliţiştii din Alba, la Târgul de fete de pe Muntele Găina

Publicat

Pe parcursul celor două zile a manifestărilor de pe Muntele Găina, poliţiştii au constatat încălcări ale normelor legale. Aceştia au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.100 lei, privind protejarea populaţiei împotriva unor comerciale ilicite şi trei pentru abateri de la regimul circulaţiei rutiere, dintre care două pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 640 de lei şi au fost reţinute în vederea suspendării două permise de conducere.

Pentru a reduce riscul unui ambuteiaj, care ar fi blocat accesul autovehiculelor, au fost fixate mai multe posturi de control al traficului rutier pe traseele de urcare şi coborâre de pe munte.

Poliţiştii au dirijat traficul rutier şi au îndrumat conducătorii auto pentru a ajunge în siguranţă la locul de destinaţie, oferind ajutor tuturor celor care au avut nevoie.

În vederea reducerii riscului rutier, aproximativ 100 de poliţişti au acţionat pe cele trei drumuri naţionale, respectiv DN74 (Alba Iulia – Avram Iancu), DN 74A (limită judeţul Hunedoara – Câmpeni) şi DN75 (limită judeţul Cluj – limită judeţul Bihor) şi alte drumuri judeţene.

Nu au fost înregistrate accidente rutiere cu victime.

În perioada 20-21 iulie 2013, cu ocazia Târgului de fete de pe Muntele Găina, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a asigurat un dispozitiv de ordine publică format din 250 de poliţişti (de la structurile de ordine publică, poliţie rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, criminalistic şi investigarea fraudelor). Alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba au acţionat, potrivit competenţelor, pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, pe perioada manifestărilor.

Pe parcursul manifestărilor, nu au fost înregistrate evenimente negative, nu au fost comise infracţiuni şi nu au fost înregistrate stări conflictuale.

La buna desfăşurare a manifestărilor au contribuit şi cetăţenii participanţi care, în general, au respectat sfaturile preventive şi recomandările adresate de poliţişti şi au înţeles că pentru a nu deveni victime sau infractori, este necesară adoptarea unei atitudini civice şi respectarea normelor de convieţuire socială.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax