Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Amenzi de peste 4.600 de lei aplicate de polițiști, în zona pieţei din Aiud. Cinci şoferi au rămas fără certificate de înmatriculare ale maşinilor

Publicat

pol

Polițiștii din Aiud au aplicat joi amenzi în valoare de peste 4.600 de lei în urma unei acțiuni organizate cu ocazia pieței săptămânale. Cu această ocazie au fost reținute 5 certificare de înmatriculare.

Poliţiştii din Aiud au organizat joi o acţiune cu ocazia pieţei săptămânale, în care au aplicat 38 de sancţiuni contravenţionale. Din acestea, 34 de amenzi au fost formulate la regimul circulaţiei rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor este de 4.660 lei. Totodată, a fost constată şi o infracţiune de evaziune fiscală.

De asemenea, tot pe raza municipiului Aiud, poliţişti rutieri au acţionat pe linia reducerii cauzelor generatoare de evenimente rutiere cu consecinţe grave, produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale vehiculelor. Cu această ocazie au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale, din care 11 pentru defecţiuni tehnice constatate la autovehiculele oprite în trafic, restul constituind alte abateri de la normele rutiere în vigoare. Au fost retrase şi cinci certificate de înmatriculare, toate pentru defecţiuni tehnice.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax