Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 41.000 de lei şi 11 permise reţinute de poliţiştii din Alba, într-o singură zi. Acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere

Publicat

actiune politia Poliţiştii din Alba au dat amenzi de peste 41.000 de lei şi au reţinut 11 permise de conducere, într-o singură zi. Aceştia au derulat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate nerespectării regulilor de circulație privind depășirea pe drumurile din județ.

Acţiunile de prevenire a accidentelor rutiere, organizate de Serviciul Rutier Alba au continuat, în data 21 aprilie, între orele 07.00 – 13.00 și 15.00-20.00. Poliţiştii rutieri au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării regulilor de circulaţie privind depăşirea.

Cu această ocazie au fost depistaţi 126 de conducători auto care au comis abateri contravenţionale la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre aceştia, 11 au fost sancţionaţi pentru deșire neregulamentară, iar complementar amenzii, le-au fost suspendate permisele de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Valoare a totală a sancţiunilor aplicate a fost de 41.167 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax