Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de peste 46.000 de lei date într-o singură zi, de polițiștii și jandarmii din Alba. Câți șoferi au rămas fără permise

Publicat

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au acționat și luni, în sistem integrat și au dat amenzi de peste 46.000 de lei. Peste 180 de polițiști și jandarmi au fost mobilizați.

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 iulie 2023, peste 180 de polițiști și jandarmi din județul Alba au acționat, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 570 de persoane și au fost verificate 393 de autovehicule.

Au fost constatate 218 abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice și la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 46.087 lei. Au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și au fost reținute 9 permise de conducere, din care 4 pentru conducere sub influența alcoolului.

Au fost efectuate 114 testări privind consumul de alcool și droguri și au fost constatate 9 infracțiuni.

De exemlpu, cu ocazia unei acțiuni care a fost organizată pe raza Orașului Zlatna și a zonelor rurale arondate, au fost legitimate 80 de persoane, verificate 45 de autovehicule și au fost constatate 15 abateri de natură contravențională, în valoare de 3.480 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax