Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 5.000 de lei date de polițiștii din Teiuș și Baia de Arieș, în weekend. Nereguli constatate

Publicat

politie

Polițiștii din Teiuș și din Baia de Arieș au organizat în weekend mai multe acțiuni de prevenire a faptelor ilicite și a accidentelor rutiere. Au dat 19 amenzi în valoare totală de peste 5000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 23/24 iunie, Poliţia oraşului Teiuş şi Poliţia oraşului Baia de Arieş au organizat, pe raza celor 2 orașe și a localităţilor arondate, acţiuni care au avut ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor de natură infracţională şi contravenţională, precum şi prevenirea accidentelor rutiere.

Poliţiştii au controlat 11 agenți economici si au constatat, pe parcursul derulării acţiunilor, 19 abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare de 5.340 de lei (19 abateri contravenţionale din care: 2 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 2 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 6 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 1 la alte acte normative).

De asemenea, polițiștii au mai legitimat 7 persoane şi au verificat 19 autoturisme.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax