Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 50.000 de lei și mai multe bunuri confiscate de polițiștii din Alba Iulia şi Sebeş

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia și Sebeș, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au desfăşurat, joi, 17 noiembrie, pe raza celor două municipii, acţiuni ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă civică şi prevenirea accidentelor rutiere. Cu această ocazie, au fost aplicate sancțiuni în sumă de peste 50.000 de lei și au fost confiscate bunuri estimate la valoarea de 9.240 lei.

În urma acțiunilor defășurate, au fost aplicate 332 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 51.542 lei, cele mai multe (278) privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, poliţiştii au constatat 11 infracţiuni şi au confiscat bunuri în valoare de 9.240 lei

Joi, la ora 21.11, pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Sebeş, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier, au oprit un autoturism condus de un cetăţean german, în vârstă de 36 de ani.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, la interval de o oră, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dan

    vineri, 18.01.2013 at 14:38

    „…acţiuni ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă civică şi prevenirea accidentelor rutiere.”

    Si totusi, in ultimele 2-3 zile au fost o groaza de accidente in judet.

    In concluzie, degeaba se sta cu radarul in oras pentru ca orice om cu capul cat de cat pe umeri merge cu masina pana in 59 ca sa nu fie oprit.

    Dar pe drumurile europene si nationale unde limitele de viteza sunt pe alocuri 70-80-90 se sta vreodata cu radarul ?
    Pentru ca sunt drumuri nationale si europene unde soferii zburda cu peste 100 km/h si unde de altfel au loc majoritatea accidentelor.

    Sa presupunem ca nu ar putea fi opriti la aceea viteza de catre agentii care stau cu radarul, dar totusi intr-o alta tara sunt montate camere pe astfel de drumuri. Nu are rost sa mentionez ce tari pentru ca nici nu se poate face o comparatie cu Romania 🙂 .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax