Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 6.000 de lei, aplicate de poliţişti la „Târgul de fete” de pe Muntele Găina

Publicat

 „Târgul de fete” de pe Munte Găina s-a desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, cu voie bună şi evenimente apreciate de public, însă unii dintre cei prezenţi s-au ales şi cu amenzi pentru nerespectarea legislaţiei. A fost cazul unor persoane care au primit sancţiuni contravenţionle în valoare totală de 6.270 lei şi s-au ales cu bunuri confiscate. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării şi 11 permise de conducere.

Pe durata manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea tradiţională „Târgul de fete” de pe Muntele Găina, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a asigurat un dispozitiv de ordine publică format din peste 98 de poliţişti, de la structurile de ordine publică, poliţie rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale, criminalistic şi investigarea fraudelor, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Pe parcursul celor două zile, poliţiştii au constatat o infracţiune pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.  Au fost aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.270 lei, din care 9 privind protejarea populaţiei împotriva unor comerciale ilicite şi 9 pentru abateri de la regimul circulaţiei rutiere şi au fost confiscate bunuri în valoare de 640 de lei şi au fost reţinute în vederea suspendării 11 permise de conducere.

Nu au fost înregistrate accidente rutiere cu victime. Pentru a reduce riscul unui ambuteiaj, care ar fi blocat accesul autovehiculelor, au fost fixate mai multe posturi de control al traficului rutier pe traseele de urcare şi coborâre de pe munte. Poliţiştii au dirijat traficul rutier şi au îndrumat conducătorii auto pentru a ajunge în siguranţă la locul de destinaţie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax