Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 60.000 de lei, sute de persoane şi maşini verificate, permise reţinute. Acţiune IPJ Alba în zona Blaj

Publicat

actiune politia

Peste 200 de persoane legitimate, amenzi de 61.000 de lei, opt permise reţinute. Sunt rezultatele unei acţiuni organizate joi de IPJ Alba prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul Arme, Explozibili şi Substanțe Periculoase, Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Poliţia Municipiului Blaj. Controalele au fost în în municipiul Blaj şi pe raza localităţilor rurale arondate, scopul fiind menținerea unui climat de siguranță civică, descurajarea acțiunilor violente, prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și contravențional, identificarea autorilor în cauzele cu autor necunoscut și asigurarea creșterii vizibilității elementului polițienesc în zonele de risc criminogen, potrivit Poliţiei Alba.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 226 de persoane şi au fost controlate 50 de societăţi comerciale. S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 178 de autovehicule.

Totodată, au fost constatate 132 abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 61.685 lei, din care 10 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică, 99 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost reţinute 8 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

La acţiune au participat, în total 71 de poliţişti de ordine publică, rutieră, criminalistică şi investigaţii criminale, care au fost sprijiniţi de 10 jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi 12 poliţişti locali din cadrul Primăriei Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax