Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 7.000 de lei şi bunuri în valoare de 20.000 de lei confiscate de poliţiştii din Blaj, în cadrul unei acţiuni de combatere a infracţiunilor

Publicat

Poliţiştii din Blaj au dat amenzi de peste 7.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de 20.000 de lei, în urma unei acţiuni organizate joi, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor, prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea autorilor de infracţiuni.

La această acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi ai Serviciului de Acţiuni Speciale, care au reuşit identificarea a trei suspecţi de infracțiuni şi au constatat două infracţiuni flagrante. Au fost reţinute două permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Totodată, au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 7.820 lei şi confiscate bunuri în valoare de peste 20.000 lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat pe principalul suspect de comiterea trei furturi comise e raza municipiului Blaj. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că V.M.I., de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a sustras două scări metalice şi o bicicletă, din scări de bloc de pe raza municipiului Blaj, bunuri în valoare totală de 1.250 lei.

Poliţiştii au reușit recuperarea prejudiciilor care au fost restituite păgubiţilor, iar faţă de suspect au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La ora 10.20, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj l-au depistat pe I.V., de 51 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea pe DN 14 B, un autoturism ale cărui plăcuţe provizorii de înmatriculare erau expirate. Faţă de conducătorul auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax