Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de peste 90.000 de lei aplicate de inspectorii ITM Alba. Cinci firme depistate cu persoane care munceau „la negru”

Publicat

Cinci societăți comerciale din județul Alba sau cu punct de lucru în județ au fost amendate cu suma totală de 70.000 de lei după ce au fost depistate de inspectorii ITM cu persoane care munceau „la negru”. În perioada 24-27 februarie, inspectorii au controlat 52 de unități în domeniul relațiilor de muncă.

Mai multe societăți comerciale au fost depistate de inspectorii ITM cu persoane care munceau fără acte legale de angajare. Acestea au fost sancționate conforme legii cu câte 10.000 de lei pentru fiecare persoană.

„Topy Wood Expert” SRL Aiud a fost depistată cu două persoane fără forme legale de angajare și amendă cu 20.000 lei.

„Tocaciu Construct” SRL Sâncrai a fost depistată cu o persoană fără forme legale de angajare și amendă 10.000 lei.

Aceeași amendă a fost aplicată și la „Băile Sărate” Ocna Mureş SA, pentru o persoană care muncea „la negru”.

„Dinamic Cristi” SRL Boian, din judeţul Cluj, cu punct de lucru în Alba a fost depistată cu două persoane fără forme legale de angajare și a primit amendă 20.000 lei.

„Global Dif Co” SRL Alba Iulia a primit la lucru o persoană fără forme legale de angajare și a fost amendată cu 10.000 lei.

În domeniul relaţiilor de muncă, în perioada 24-27 februarie au fost controlate 52 de unităţi controlate cu un și un total de 979 de angajați. Pe lângă amenzile mai sus menționate, inspectorii ITM au mai aplicat, pentru diferite neregului, amenzi în valoare de 23.900 de lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate 26 de unități și aplicate două amenzi în valoare de 10.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius

    luni, 03.03.2014 at 11:36

    Felicitări pentru faptul că daţi numele firmelor care au încălcat legea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax