Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de peste 98.000 de lei aplicate de polițiștii din Alba, în minivacanța de Sfântul Andrei și Ziua Națională

Publicat

În județul Alba, pe durata minivacanței prilejuită de Sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională, nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

Potrivit IPJ Alba, în minivacanța prilejuită de Sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională, 1 Decembrie, peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au acționat, zilnic, pentru menținerea ordinii publice și creșterea siguranței rutiere astfel încât în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, în județul Alba, nu au fost înregistrate evenimente deosebite și nici accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane.

În această perioadă, s-a intervenit la 144 de evenimente, din care 130 sesizate prin 112, au fost constatate 70 de infracțiuni și au fost aplicate 421 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 98.690 lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru creșterea siguranței rutiere, au fost constatate 13 infracțiuni la regimul rutier, au fost reținute 27 de permise de conducere și au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax