Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Amenzi de weekend, pe drumurile din Alba Iulia. Poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere şi au dat sancţiuni în valoare de peste 37.000 de lei

Publicat

În trei zile de la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Alba Iulia au dat amenzi de peste 37.000 de lei şi au reţinut nouă permise de conducere şi 12 certificate de înmatriculare. Şapte şoferi a avut ghinionul să fie prinşi în timp ce treceau pe culoare roşie a semaforului.

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba împreună cu cei ai Biroului Rutier Alba Iulia au organizat, în perioada 11-13 ianuarie, o acţiune ce a avut drept scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi combaterea ilegalităţilor la regimul rutier.

Au constatat 256 de abateri contravenţionale, pentru care au aplicat amenzi în valoare de  37.150 lei, cele mai multe dintre ele (88) pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 9 permise de conducere, din care şapte pentru trecerea pe culoarea roşie a semaforului electric, unul pentru alcool şi unul pentru neacordarea de prioritate pietonilor şi au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii au constatat două infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică, peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax