Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi în valoare de 26.000 de lei aplicate de inspectorii ITM Alba. O firmă a fost depistată cu o persoană muncind „la negru”

Publicat

În doar cinci zile de controale, inspectorii ITM au aplicat amenzi în valoare de 26.000 de lei pentru abateri constatate în domeniul relațiilor de muncă. O firmă din Alba Iulia a fost găsită cu o persoană muncind „la negru” și a fost sancționată cu suma de 10.000 de lei.

Firma din Alba care a fost sancționată pentru primirea la muncă a unei persoane fără întocmirea formelor legale de angajare este SC „King Carpet 2009” SRL cu punct de lucru în Alba Iulia. Aceasta a fost amendată cu suma de 10.000 de lei.

În perioada 28 ianuarie – 1 februarie, au fost controlate 49 de unități în domeniul relațiilor de muncă și au fost aplicate 10 amenzi, dintre care cea de la firma menționată mai sus și alte nouă în valoare de 16.000 de lei.

În domeniul securității și sănătății în muncă au fost controlate 39 de unități și au fost aplicate trei avertismente.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax