Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi în valoare de 30.000 de lei aplicate de inspectorii ITM. Două firme din Alba au fost sancţionate pentru munca la negru

Publicat

Două firme din Alba au fost amendate cu suma de 30.000 de lei de către inspectorii ITM, pentru primirea la muncă a unor persoane fără forme legale de angajare. În perioada 8-12 octombrie au fost controlate 44 de unităţi în domeniul relaţiilor de muncă şi au fost aplicate 177 de sancţiuni.

Două societăţi comerciale au fost amendate de inspectorii ITM Alba pentru munca la negru. Este vorba despre SC „Nico Mida” SRL, care a fost amendată cu suma de 20.000 de lei pentru că a primit la lucru două persoane fără forme de angajare. De asemenea SC „Adiflor Construct” SRL a fost prinsă cu o persoană la muncă, fără angajare legală şi a fost amendată cu suma de 10.000 de lei.
În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă au fost controlate 26 de unităţii şi au fost aplicate 83 de sancţiuni, dintre care patru amenzi în valoare de 18.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax