Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi în valoare de aproape 14.000 de lei aplicate de polițiștii din Alba Iulia în urma unei acțiuni de control în trafic şi la 35 de firme

Publicat

pol

Polițiștii din Alba Iulia au aplicat, marți, amenzi în valoare de peste 13.500 de lei în urma unei acțiuni de menținere a climatului de siguranță în municipiu. În total au fost constatate 85 de fapte contravenționale.

Marți, între orele 06.00 – 22.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă pe raza municipiului precum şi prevenirea şi combaterea criminalităţii stradale, prevenirea accidentelor rutiere şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

La acţiune au participat 31 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi rutieră, care au constatat 85 de fapte contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 13.685 lei.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru sancţionarea abaterilor de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice (67).

Totodată, poliţiştii au efectuat controale la 35 de societăţi comerciale, iar pentru nereguli constatate au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1990 privind comerţul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax