Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi în valoare de aproape 42.000 de lei aplicate de polițiștii din Alba. Doi conducători auto au rămas fără permis

Publicat

politie

Peste 250 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au acţionat în data de 16 august pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor din judeţul Alba. Oamenii legii au aplicat mai bine de 200 de amenzi în valoare de aproape 42.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au asigurat o prezenţă activă în trafic şi au sancţionat cu fermitate orice abatere de la respectarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice, astfel că 214 conducători auto au fost amendaţi pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2005, din care 113 pentru viteză excesivă. De asemenea, doi conducători auto au rămas fără permis (unul pentru consum de alcool şi unul pentru depăşire neregulamentară).

Valoare totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate în cursul zilei de ieri a fost de 41.990 lei.

Poliţiştii din Alba îşi vor continua misiunea şi vor acţiona cu efective mărite în 17 august precum şi în 18 august, atât pentru menţinerea climatului de siguranţă civică şi combaterea oricărei încălcări a prevederilor legale, cât şi pentru prevenirea accidentelor rutiere şi asigurarea fluenţei în trafic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax