Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi în valoare de peste 100.000 de lei aplicate de inspectorii ITM Alba. Șase firme au fost depistate cu persoane muncind „la negru”

Publicat

În doar cinci zile de control, inspectorii ITM Alba au aplicat amenzi în valoare de peste 100.000 de lei. Aceştia au depistat șase firme din județul Alba care aveau angajați muncind „la negru”. În aceeași perioadă au fost controlate 62 de unități în domeniul relațiilor de muncă.

Firmele sancţionate de inspectorii ITM Alba pentru munca nedeclarată sunt: S.C. Băile Sărate Ocna Mureș S.A.,care a fost amendată cu suma de 20.000 de lei pentru că primit la muncă două persoane fără forme legale de angajare; S.C Jocuri Club SRL Brașov cu punct de lucru în Ocna Mureș a primit o amendă de 30.000 de lei pentru că a fost depistată cu trei persoane muncind la negru; cu suma de 10.000 de lei au fost amendate PFA Bădilă. V. Ioan, „Cadisola” SRL și S.C Alimar Cris SRL pentru câte o persoană fără forme legale de angajare; S.C Ducesa Întâi SRL a fost depistată cu două persoane muncind „la negru” și a fost amendată cu suma de 20.000 de lei.

În perioada 11-15 februarie au fost controlate 62 de unități în domeniul relațiilor de muncă și aplicate 19 sancțiuni.

În domeniul securității și sănătății în muncă au fost controlate 44 de unități și aplicate 8 sancțiuni dintre care 4 amenzi în valoare de 14.500 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax