Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi în valoare de peste 21.000 de lei aplicate de oamenii legii în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor

Publicat

pol

Polițiștii din județul Alba au aplicat, luni, amenzi în valoare de peste 21.000 de lei în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere. Printre abaterile constatate s-au numărat și patru șoferi care nu aveau anvelope de iarnă.

Luni, poliţiştii rutieri împreună cu poliţiştii de la transporturi, au organizat, în municipiile Alba Iulia, Aiud, Blaj şi în orașele Teiuş, Ocna – Mureş și Cugir, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectării prevederilor legale privind trecerea la nivel cu calea ferată.

Cu ocazia acestei acţiuni poliţiştii au constatat 116 abateri de le normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, pe care le-au sancţionat cu amenzi în valoare de 21.720 lei.

Doi conducători auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea legislaţiei rutiere privind trecerea la nivel cu calea ferată, 4 conducători auto au fost sancţionaţi pentru că nu aveau echipate autovehiculele cu anvelope de iarnă iar restul de 110 conducători auto au fost sancţionaţi pentru alte încălcări ale prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

A fost reţinut un permis de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax