Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi în valoare de peste 21.000 de lei, aplicate de Poliţia Rutieră Alba, pentru nerespectarea regulilor de circulaţie

Publicat

pol

Poliţia Rutieră Alba a organizat miercuri, 27 iunie, o acţiune de control în trafic, în urma căreia au fost aplicate, 86 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 21.000 de lei pentru nerespectarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice Acţiunea a fost organizată pe DN1 şi DN7 între orele 09.00-13.00 şi 15.00-19.00 şi a avut drept scop reducerea riscului de victimizare din accidente rutiere produse de vehiculele de transport marfă, precum şi verificarea legalităţii transportului rutier de marfă.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost aplicate 86 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.460 de lei, din care 10 pentru depăşirea vitezei legale, 15 pentru neportul centurii de siguranţă, 4 pentru depăşire neregulamentară, 1 pentru consum de alcool, 5 pentru defecţiuni tehnice constatate, 2 pentru lipsă ITP, 3 pentru nerespectarea timpilor de odihnă şi conducere şi 46 pentru alte abateri constatate.

La acţiune au participat 21 de poliţişti din cadrul structurilor de poliţie rutieră şi investigare a fraudelor împreună cu specialişti din cadrul instituţiilor civile cu atribuţii în domeniul siguranţei rutiere, precum şi a combaterii evaziunii fiscale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    joi, 28.06.2012 at 13:02

    VA ROG FRUMOS AMENDATI PE CEI CARE CONDUC CU O MANA VORBIND LA TELEFON, SI NE PUN VIATA IN PERICOL LA TRECERE DE PIETON.CHIA E PRESEDINTE DE STA FIECARE DE ARE CONVORBIRI URGENTE????DE CE NU SUNT AMENDATI CEI DE LA DRUM, CARE LASA GROPI. SANTURI FARA A FI ASTUPATE, PERICOL DE ACCIDENT?????IESIREA DIN ORAS, CATEE CLUJ, ZLATNA DE EX.CIRCULATIA MOTOCICLETELOR DE CE NU SUNT URMARITE.CA FAC CONCURS, ZGOMOT INFERNAL IN ORAS.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax